Miksi kotisivuilla ei ole osoitetietoja ja puhelinnumeroa?

Nurkka.fi on merkkilöytöihin erikoistunut verkkokauppa, joka toimii huutonetissä. Tuotteita voi ostaa minulta myös suoraan.

Yrityksellä ei ole erillisiä liiketiloja vaan ns. kotivarasto. Tämä on yksi syy, miksi voimme pitää tuotteiden hinnat edullisina. Sijaintimme on Vantaalla Korso-Vierumäki alueella (postinumero 01450) ja toinen toimipiste sijaitsee Pohjois-Karjalassa Joensuun lähellä (postinumero 82110).

Tehtyäsi kaupat saat huutonetistä osoite- ja puhelintiedot.

Parhaiten tavoitat minut kuitenkin sekä ennen että jälkeen kauppojen sähköpostitse: postia (at) nurkka.fi

Olen pienen erityislapsen äiti enkä pysty kovin hyvin vastaamaan puhelimeen päiväsaikaan. En tämän vuoksi myöskään halua hätäillä puheluista, joihin en pysty vastaamaan, enkä siksi ole laittanut puhelinnumeroani yrityksen julkisiin tietoihin.

Vastaan kuitenkin tekstiviesteihin ja sähköposteihin heti, kun pystyn ja näin saamme tarvittaessa noudotkin sovittua.

 

Onko ostaminen turvallista? Mistä tiedän, ettei minua huijata?

Ostaminen verkkokaupastani on turvallista.

Nurkka.fi / Sofian Aarteet Tmi on suomalainen v. 2015 perustettu yritys. Noudatamme Suomen lakia ja hyviä kauppatapoja ja tuotteilla on etämyyntilain mukainen 14 päivän palautusoikeus.

Tuotteet maksetaan huutonetissä vakiintuneen käytännön mukaan tilille ennen postitusta, jolloin maksusta jää jälki meidän molempien verkkopankkiimme. Noutaessa tuotteet voi maksaa myös käteisellä, jolloin saat ostoksistasi paperisen kuitin.

Huutonetissä jokaisesta kauppatapahtumasta voivat ostaja ja myyjä antaa toisilleen palautteen. Huutonetissä toteutuneet kaupat ovat oikeiden, enimmäkseen täysin tuntemattomien ihmisten kanssa tehtyjä kauppoja ja niistä saadut palautteet aitoja. Palautteisiin voi siis luottaa, joskin on syytä muistaa, että huonolta palautteelta ei lopulta voi täysin välttyä kukaan, sillä meitä ihmisiä on niin moneksi ja kaikkia ei voi miellyttää, vaikka tekisi mitä!

Saamani palautteet voit tarkistaa täältä (tunnus huutonetissä nurkka.fi):

https://www.huuto.net/kayttaja/2405641

Panostan aidosti hyvään asiakaspalveluun. Hyvän palautesaldon rakentaminen on vaatinut pitkäjänteistä työtä eikä olisi pienintäkään järkeä uhrata sitä jonkin yksittäisen huonon kaupan takia.

 

Mistä tuotteet tulevat? Ovatko ne varmasti aitoja?

Hankin tuotteet Euroopasta ja ne ovat useimmiten myös valmistettu Euroopan markkinoille. Näin esimerkiksi kokomerkinnät pitävät hyvin paikkansa ja tuotteista löytyvät usein vähintään englanninkieliset selkeät liput ja laput pesuohjeineen, joistain merkeistä ihan suomenkielisetkin laput. Tuotteet ovat usein täysin samoja malleja, mitä myyvät myös suomalaiset isot kaupat ja kansainväliset verkkokaupat.

Tuotteen aitouden tunnistaa mm. tuotteen lapuista ja merkinnöistä, pakkauksesta, logon kirjailuista, käytetyistä materiaaleista ja ihan jo tuotteen antamasta fiiliksestäkin. Aito tuote näyttää ja tuntuu hyvältä, on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista ja kestää oikein hoidettuna ja säilytettynä käyttöä ja aikaa.  Opastan sinua mielelläni yksittäisen tuotteen kohdalla sekä aitouden tunnistamisessa että tuotteen hoitamisessa.

Muutamilla tunnetuilla ja usein väärennetyillä tuotemerkeillä on myös hyvä selostus omilla verkkosivuillaan, miten erotat aidon tuotteen.

Täällä esim. Uggeista: https://www.ugg.com/eu/counterfeit.html

 

Askarruttaako sinua jokin muu asia?

Lähetä kysymyksesi sähköpostilla postia (at) nurkka.fi tai Facebook-sivuni kautta. Lisään tarvittaessa tälle sivulle vastauksia ja tietoa!

 

Ystävällisin terveisin,

Sointu