Tilaaminen:

Varastossa olevien tuotteiden listaus löytyy huutonetistä tunnuksella nurkka.fi: katso lista täältä

Voit tehdä tuotteisiin huutoja huutonetin kautta tai lähettää tilauksesi sähköpostilla postia (at) nurkka.fi tai viestitse Facebook-sivun kautta

Jos kohteeseen on tehty Huutonetissä huutoja, menevät ne muiden tilaustapojen edelle.

 

Toimituskulut:

Tilauksen toimitus- ja käsittelykulut Suomeen mantereelle ovat
* postipaketti  koon mukaan 6,00 / 8,00 €
* kirjelähetys koon mukaan 4,00 / 2,30 €

 

Toimituskulut on mainittu kohteessa. Samassa toimipisteessä sijaitsevia tuotteita voidaan yhdistää samaan pakettiin, toimituskulut ovat 8 € koko paketille.

Yli 120 € ostoksille, jossa useampi kohde, ilmainen toimitus!

Molemmista toimipisteistä ostettaessa yhteissummaltaan yli 120 € ostoksille yksi ilmainen toimitus ja yli 200 € ostoksille molemmista toimipisteistä ilmainen toimitus!

 

Ahvenanmaalle toimitus Huutopakettina tai postimaksu Postin kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaan.

 

Toimitustapa:

Lähetykset toimitetaan ensisijaisesti postipaketteina huutonetissä olevan osoitetiedon mukaan, jolloin ne tulevat lähipostiisi. Paketti voidaan toimittaa myös pakettiautomaattiin.

Mikäli haluat toimituksesi mieluummin huutopakettina (Siwaan, Valintataloon tai Matkahuollon toimipisteeseen), otathan yhteyttä huutosi sulkeuduttua. Huutopaketissa lähettäjä ei toistaiseksi voi määritellä vastaanottopistettä, vaan se määräytyy automaattisesti vastaanottajan osoitteen perusteella.

Myös nouto ovelta on mahdollinen, noudosta sovitaan tapauskohtaisesti.

 

Maksaminen:

Maksutiedot saat huudon sulkeuduttua meklarin viestissä. Odotan maksuasi ja yhteydenottasi 7 päivän kuluessa kaupan sulkeutumisesta.

 

Palautus:

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautettavien tuotteiden täytyy olla alkuperäisissä pakkauksissa laput kiinni, pesemättömiä ja käyttämättömiä.

HUOM! Jotta voisin pitää myynnissä olevien aarteiden hinnat hyvinä, tuotteiden palautuskuluja ei ole sulautettu myyntihintoihin vaan asiakaspalautuksen postikuluista vastaa ostaja. Palautuslähetys on ostajan vastuulla siihen saakka, kunnes olen vastaanottanut palautuksen.

Ota aina ensin yhteyttä sähköpostitse, jos haluat palauttaa tuotteen: postia (at) nurkka.fi

 

Reklamaatio:

Jos olet saanut virheellisen tai väärän tuotteen, ota yhteyttä sähköpostitse: postia (at) nurkka.fi